Българско участие на пролетния салон „Le printemps de l’immobilier“ в Женева

„Beyond the Copy-Paste“ е темата на авторската изложба на проф. д-р арх. Бойко Кадинов, която се провежда в рамките на пролетния салон „Le printemps de I’immobilier“ в Женева.

Организатори на салона са издателите на списанието „Prestige Immobilier“, което се занимава с архитектурата и дизайна на градската и публична среда, както и с представянето на различното архитектурно мислене и философия.

Поканата от Женева за арх. Кадинов е провокирана от темата за качественото и индивидуално поведение в архитектурата, което е и една от темите и целите на самото изложение.
Проблемът за превръщането на комерсиалното в нискокачествен продукт с кратък срок на годност е актуален въпрос, който занимава професионалната архитектурна мисъл в съвременното общество.

Салонът „Le printemps de I’immobilier“ има за цел да срещне всички участници с отношение и значимо присъствие в създаването на всичко онова, което се нарича недвижимост и което всеки един обитава публично и лично

By | 2016-09-16T11:35:11+00:00 юни 10th, 2013|новини|Коментарите са изключени за Българско участие на пролетния салон „Le printemps de l’immobilier“ в Женева